Τι ψάχνουν οι νέοι από τον χώρο εργασίας;
The value of safety in Finance Services.
17151
post-template-default,single,single-post,postid-17151,single-format-standard,bridge-core-2.7.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
νέοι χώρος εργασίας

Τι ψάχνουν οι νέοι από τον χώρο εργασίας;

 

Οι νέοι μπορούν να αποτελέσουν βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης καθώς διαθέτουν καινοτόμες ιδέες και είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά μπορούν να δώσουν σε μια εταιρεία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται.

Οι νέοι αναζητούν από τον χώρο εργασίας που πρόκειται να εργαστούν:

 

1.  Δίκαιη αμοιβή και προσωπικό νόημα
Οι νέοι, προκειμένου να νιώσουν μέλη μιας ομάδας, αναζητούν εργασία που θα τους προσφέρει μια δίκαιη αμοιβή. Ο σκοπός της εταιρείας που θα επιλέξει ο νέος θα πρέπει να συμβαδίζει με τα πιστεύω και τις φιλοδοξίες του.

 

2.  Ισότητα των φύλων
Οι νέοι αναζητούν ίσα δικαιώματα, ανεξαρτήτως φύλου, σε όλα τα επίπεδα και πιο συγκεκριμένα στον μισθό και στην λήψη αποφάσεων.

 

3.  Ευέλικτες εργασιακές ρυθμίσεις (remote work)
Ύστερα από έναν χρόνο εργασίας από το σπίτι, η τηλεργασία κατάφερε να πάρει μια θέση στην καρδιά των νέων. Έχει αποδειχθεί ότι προτιμούν να δουλεύουν εξ αποστάσεως από ότι στο γραφείο. Γι’ αυτό τον λόγο πολλοί νέοι αναζητούν θέσεις εργασίας με δυνατότητα τηλεργασίας (remote work).

 

4.  Ασφαλείς χώροι
Οι νέοι αναζητούν χώρους εργασίας οι οποίοι θα τους κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς. Επιθυμούν να έχουν προσιτούς εργοδότες και φιλικούς συνεργάτες, να μπορούν να θέσουν ερωτήματα αλλά και να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη τους. Επιπλέον, αναζητούν μια εταιρεία η οποία  να είναι ικανή να αντιμετωπίζει ζητήματα ποικιλομορφίας, ενσωμάτωσης και δικαιοσύνης.