Πώς μπορώ να έχω 3% έκπτωση στο φόρο;
The value of safety in Finance Services.
16964
post-template-default,single,single-post,postid-16964,single-format-standard,bridge-core-2.7.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
έκπτωση στο φόρο

Πώς μπορώ να έχω 3% έκπτωση στο φόρο;

 

Με την έναρξη των φορολογικών δηλώσεων, οι φορολογούμενοι (φυσικά πρόσωπα) θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έκπτωση 3% στο φόρο.

Για να γίνει αυτό, οι φορολογούμενοι θα πρέπει αφενός να εξοφλήσουν εφάπαξ τον συνολικό οφειλόμενο φόρο, και αφετέρου να το κάνουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η οποία έχει οριστεί στις 29 Ιουλίου 2022.

Οι φορολογούμενοι που μπορούν να πληρώσουν εφάπαξ το φόρο, θα πρέπει να προσέξουν την ταυτότητα οφειλής. Κατά την έκδοση της ταυτότητας οφειλής θα υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο θα υπολογίζεται μία ξεχωριστή ταυτότητα οφειλής, όπου και θα υπολογίζεται η έκπτωση 3% του φόρου. Στο πεδίο αυτό καθίσταται σαφές ότι η αποπληρωμή του μειωμένου φόρου θα γίνεται δεκτή μόνο μέχρι τις 29 Ιουλίου.