Ένα εταιρικό όραμα και ένας... μαραθώνιος!
The value of safety in Finance Services.
16658
post-template-default,single,single-post,postid-16658,single-format-standard,bridge-core-2.7.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
μαραθώνιος

Ένα εταιρικό όραμα και ένας… μαραθώνιος!

 

To τρέξιμο μας διδάσκει ότι είμαστε ικανοί για πολλά περισσότερα από όσα έχουμε φανταστεί! Γι’ αυτό και η ομάδα της ZeroRisk συμμετέχει στο 150 Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της πόλης μας.

Οι αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» δεν εφαρμόζονται μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στις επιχειρήσεις. Αντικατοπτρίζουν την ομαδικότητα, την αξιοπρέπεια, το σεβασμό προς τους άλλους, την καλή συμπεριφορά και τις ίσες ευκαιρίες. Για εμάς, το τρέξιμο ταυτίζεται με το επιχειρείν, συνδέοντάς το με τη διαρκή προσπάθεια και την αφοσίωση. Ακολουθώντας τη νοοτροπία ενός πρωταθλητή, βρίσκουμε κίνητρα να ξεπερνάμε τα εμπόδια και επιμένουμε μέχρι την υλοποίησή των έργων που αναλαμβάνουμε.

Με λίγα λόγια, ο αθλητισμός για εμάς πρεσβεύει όλα αυτά που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε τόσο στα μέλη της ομάδας μας, όσο και στους συνεργάτες μας.

Το όραμά μας περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών σας και την προσδοκία να στεκόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Κινούμενοι με κύριο άξονα τη συνέπεια, αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις με επιμονή, προσήλωση, στοχοθεσία και υπομονή, όπως ακριβώς και ένα μαραθώνιο.

Δηλώνουμε με περηφάνεια, ότι η κινητήριός μας δύναμη είναι η ηθική ανταμοιβή που λαμβάνουμε κάθε φορά που στεκόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Σας ευχαριστούμε!